Ons Bedrijf

Schroefpalen V.O.F. is al 20 jaar een vertrouwd adres voor schroefpalen.
Zeer geschikt voor:
aanbouwen, terrassen, carports, bedrijfsvloeren, zwembaden, schuren, chalets- en kassen,
serre ,tuinkamer e.d.

Ons bedrijf bestaat sinds 2004 en is uitgegroeid tot een solide onderneming.

Doordat wij meerdere machines hebben,kunnen wij op veel locaties die moeilijk te bereiken zijn de palen plaatsen { eventueel ook door het woonhuis heen}

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van schroefpalen Wij plaatsen deze schroefpalen volledig 100% trillingsvrij en geluidsarm.

Kenmerken:

Doordat wij 100% trillingsvrij werken, wordt scheurvorming in de gevel bij u en uw buren voorkomen. Geschikt voor beperkte werkruimte/hoogte, paal,op gewenste hoogte afgestort met beton, geen schade aan uw eigendommen.

De Draagkracht van onze schroefpaal is 5000kg en is zeer geschikt voor fundering van beton – staal – hout.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

WAAROM S&S Schroefpalen.

In tegenstelling tot sommige andere bedrijven zorgen wij dat onze palen volledig geconserveerd blijven.

Hoe doen wij dit:

Wij boren een gat van 300mm  tot we het grondwater tegen komen.

Wij plaatsen dan de begin paal {stalenbuis van 2mtr. met schroefblad 200mm},en plaatsen hier en pvc koker 200mm overheen  door het grondwater.

Wij gaan de paal dan 100% trillingvrij op diepte brengen door er steeds een stalenbuis van 2 mtr. of korter, {afhankelijk van de beschikbare hoogte} op te plaatsen, en vast te lassen.

Zodra de paal de juiste zandplaat heeft bereikt, storten wij de stalen buis en de pvc oplanger {door het grondwater heen} af met beton zodat er geen zuurstof meer bij komt, en deze volledig geconserveerd blijft. { zal dus niet doorroesten}.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken